Monday, July 19, 2010

KOPI MAHKOTA DEWA AL JANNAH


KOPI MAHKOTA DEWA
14 DALAM 1
PERTAMA DI DUNIA!!!!
sm RM28.00 s/s RM 31.00 ( 20 sachets)
Dicipta untuk penggemar kopi yang ingin memiliki yang terbaik dalam kehidupan. Mengandungi 10 herba pilihan yang terbaik dan berkhasiat.
KHASIAT KOPI MAHKOTA DEWA 14 DALAM 1
~Serta merta membuatkan anda rasa cergas dan aktif
~Memberi tenaga 8 hingga 10 jam dengan hanya segelas kopi shj.Sesuai semasa kita BERPUASA.
~Menyembuh tekanan darah tinggi
~Menghindarkan pertumbuhan sel kanser (tahap 1 dan 2)
~Meningkatkan kekuatan bagi penderita diabetis
~Merawat lenguh sendi, buah pinggang dan jantung
~Mencegah penyakit hati, alergi, rheumatk dan insoia
~Mencegah penyakit gastrik dan pinggang
~Menghindar penyakit kulit
~Mengatasi penggantungan ubat (anti oksidan)
~Meningkatkan stamina dan ketahanan terhadap selsema
~Sedap dan harum baunya..
RAMUAN DAN BAHAN-BAHAN KANDUNGAN KOPI MAHKOTA DEWA
- Mahkota raja
- Awapumi
- Temulawak
- Buah goji
- Acorus calamus
- Kayu manis
- Halia
- Buah pala
- Mangoestin rind
- buah noni (mengkudu)
- Ginseng panax radix
TESTIMONI
1
Saya dah guna kopi ni satu bulan. macam tak percaya kepala saya yang botak susah nak tumbuh rambut tiba-tiba rambut tumbuh sedikit demi sedikit....wow...Alhamdulillah syukur- Asiah bt Ali
2
Saya dah terima kopi tu. Saya da kencing manis. Saya tegok kudis bekaspotong kecut. Tekejut tgk. Seronok sangat. - Rahayu Abdul
3
Setelh minum kopi ni bdn rasa ringan, ringan untuk bangun tidur bagi mulakan rutin setiap hari. Saya sekarang senang bangun pagi - Mohd Azri b Mohd zakir
4
saya minum kopi ni slps makan malam. Mmg alhamdulillah boleh tgk bola pukul 2.30 pag sampai habis....- Zarina
5
Bila saya minum kopi ni saya rasa pening skit. Saya jumpa doktor dan dia baca ramuan kopi ni. Diakata opi ni bagus sbb ada anti toksid. mungkin bdn saya banyak toksik so bila minum dia buang toksik tu secara perlahan. Dia terkejut gak buah yg digunakan untuk penyakit kencing manis pun ada.Dia kata kopi ni mmg hebat - Elvyana elsa samson
6
Saya dah minum kopi ni....pehhh...mmg sekarang dah tak ngantuk lg..kt tmpt kerja - Mustapha
.
.
.
.
Nk dapatkan harga lebih murah daripada pasaran...????
Jom tgk promosi ni....
Anda daftar je dapat 1 KOTAK KOPI MAHKOTA DEWA secara PERCUMA!!!!!
DENGAN HANYA RM50.00 SHJ

7 comments:

  1. Hi, can I ask something? How come my FULL name is being displayed in this ad? Sy xpnh minum pun kopi ni, xtau pun pasal kopi ni and suddenly my name is in this ad? tq . :)

    ReplyDelete
  2. Betul ke testimoni2 yg diberi ni???mcm tipu je....nape plak ada yg komplen guna nama dia ni.

    ReplyDelete
  3. semua testimoni diambil dr website
    sila rujuk web
    tq
    http://www.mahkota2u.com/testimonials.php?page=3

    ReplyDelete
  4. atau tgk kt sini
    http://www.mahkota2u.com/?id=samson

    ReplyDelete
  5. Saya minum dh berkotak kopi ni biasa je,yg kata rambut tumbuh tu cam tak caya je,sbb sya mmng bnyk gugur,cam biasa je...klu kata rasa cerdas dan snang bngun pagi...tu mmang iya la.

    ReplyDelete
  6. Sy mnum kopi ni pn time exam. Sbb nk study kn. Fuhh mmg xngntok lgsung. Cuba nk lelap mta pn x leh. Mk mntua yg sponsOr dlu

    ReplyDelete
  7. Skrg kakak sy sudah 3 hari trlantar di hospital lama Alor Setar akibat minum colagen ini. Kemungkinan colagen ini tidak sesuai dgn antibodi dia..

    ReplyDelete